Соларни Студиа

Контакти студио гр.Монтана

гр.Монтана , бул. ” 3-ти Март ” 94 А , Търговски Център ” Милениум ” , обект 30

Работно време :

ВСЕКИ ДЕН  от 10 до 20 часа

тел.0886 799 445

facebook :  MORE SUN-solarno studio

e-mail :  more_sun@abv.bg