Соларни Студиа

Контакти студио гр.София кв.Гео Милев

гр. София , кв. Гео Милев , ул.” Коста Лучев ” 52 , SKY City Mall – партер /до DM/

Работно време :

ВСЕКИ ДЕН  от 10 до 22 часа

тел.0886 799 445

facebook :  MORE SUN-solarno studio

e-mail :  more_sun@abv.bg