Соларни Студиа

Соларни студиа и козметични салони

Соларни студия MORE SUN. Осигуряват най-високо качество на предлаганата услуга и то на най-ниска цена, която гарантира качество. Имаме сертификати за качасто на предлаганите услуги, като доказателство за професионализъм и безупречно въздействие за продуктите и услугите в нашите соларни студия MORE SUN.

Нашите соларни студия се поддържат в безупречна чистота, за да можете да се насладите на предлаганата от нас услуга на най- добро ниво. В студиото ще ви посрещне любезен и добре обучен персонал, който може да ви консултира за предлаганите услуги и да отговори на въпроси свързани с придобиването на тен.

Вертикалните солариуми, който използваме са най-добрите за българският пазар с гарантирано качество, а хоризонталните солариуми са на водещи световни производители. Машините са оборудвани с най-висококачествени лампи, с високо излъчване ,което да допринася за бърз, качествен и дълготраен тен. Ние стриктно следим за техният живот и подменяме соларните лампи преди да е достигнал техният край .При нас ще намерите богата гама от соларна козметика за раллични типове кожа, според индивидуалните особености и потребностти на клиента. Соларната козметика е необходима за по-качествен и дълготраен тен. Тя не само спомага за образуване на тен, но се грижи за кожата, като я поддържа еластична и хидратирана.

MORE SUN жк.Младост 3  MORE SUN кв.Гео Милев  MORE SUN кв.Студентски град MORE SUN гр.Монтана