Соларни Студиа

гр.София кв.Студентски град

Соларни студия MORE SUN. Осигуряват най-високо качество на предлаганата услуга и то на най-ниска цена, която гарантира качество. Студиото разполага с четири солариума – три вертикални и един хоризонтален солариум. Имаме сертификати за качество на предлаганите услуги, като доказателство за професионализъм и безупречно въздействие за продуктите и услугите в нашите соларни студия MORE SUN.
Вертикалните солариуми, който използваме са най-добрите за българският пазар с гарантирано качество, а хоризонталните солариуми са на водещи световни производители. Машините са оборудвани с най-висококачествени лампи, с високо излъчване, което да допринася за бърз, качествен и дълготраен тен. Ние стриктно следим за техният живот и подменяме соларните лампи преди да е достигнал техният край. При нас ще намерите богата гама от соларна козметика за раллични типове кожа, според индивидуалните особености и потребностти на клиента. Соларната козметика е необходима за по-качествен и дълготраен тен. Тя не само спомага за образуване на тен, но се грижи за кожата, като я поддържа еластична и хидратирана .
Студиото е оборудвано с шест солариума, за да не ви се налага да чакате, да не се налага да запазвате час, а просто идвате в удобно за вас време. Работим ВСЕКИ ДЕН.
Нашите соларни студия се поддържат в безупречна чистота, за да можете да се насладите на предлаганата от нас услуга на най- добро ниво. В студиото ще ви посрещне любезен и добре обучен персонал, който може да ви консултира за предлаганите услуги и да отговори на въпроси свързани с придобиването на тен.

Контакти  Цени