Соларни Студиа

гр.София жк.Младост 3

Соларно и Козметично студио MORE SUN – предлага соларни , козметични , фризьорски услуги , както и фотоепилация, масажи, бар, маникюр и педикюр .

Ние искаме да направим света по-красив и хармоничен. Ние съчетаваме грижата с удоволствието и помагаме да сбъдвате желанията си. Стремим се са бъдем полезни на своите клиенти и да ги правим щастливи, здрави, красиви. Ние предлагаме индивидуален подход и холистични решения за Вашите нужди.
Ние се стремим посещението Ви при нас да е изключително преживяване и затова съчетаваме първокласно обслужване с най-ефективната и високотехнологична апаратура и постоянно усъвършенстващи и развиващи се професионалисти.
Нашите ценности:
    • Да работим етично и да спазваме обещанията си;
    • Да постигаме най-високи резултати във всичко, което правим;
    • Да се съревноваваме честно и да градим партньорства и приятелства;
    • Да допринасяме за развитието на нашите служители, така че да достигнат пълния си потенциал;
    • Да се отнасяме към всички открито, честно и с уважение.
Искаме да постигаме заедно с Вас желаните резултати бързо, качествено, по-лесен и добър за Вас начин и ги задържаме трайно.
А ще се отнася до солариумите които предлагаме те са с най-високо качество на предлаганата услуга и то на най-ниска цена, която гарантира качество. Студиото разполага с четири солариума – три вертикални и един хоризонтален солариум. Имаме сертификати за качасто на предлаганите услуги, като доказателство за професионализъм и безупречно въздействие за продуктите и услугите в нашите соларни студия MORE SUN.
Вертикалните солариуми, който използваме са най-добрите за българският пазар с гарантирано качество, а хоризонталните солариуми са на водещи световни производители. Машините са оборудвани с най-висококачествени лампи, с високо излъчване, което да допринася за бърз, качествен и дълготраен тен. Ние стриктно следим за техният живот и подменяме соларните лампи преди да е достигнал техният край. При нас ще намерите богата гама от соларна козметика за различни типове кожа, според индивидуалните особености и потребностти на клиента. Соларната козметика е необходима за по-качествен и дълготраен тен. Тя не само спомага за образуване на тен, но се грижи за кожата, като я поддържа еластична и хидратирана.
Студиото е оборудвано с шест солариума, за да не ви се налага да чакате, да не се налага да запазвате час, а просто идвате в удобно за вас време. Работим ВСЕКИ ДЕН.
Нашите соларни студия се поддържат в безупречна чистота , за да можете да се насладите на предлаганата от нас услуга на най- добро ниво. В студиото ще ви посрещне любезен и добре обучен персонал, който може да ви консултира за предлаганите услуги и да отговори на въпроси свързани с придобиването на тен.

Контакти Цени